سفارش تبلیغ
صبا ویژن

هزینه تعمیر گیربکس آسانسور – موتور گیربکس آسانسور

 هزینه تعمیر گیربکس آسانسور چقدر است؟ این مبلغ چ حساب می شود؟ هزینه تعویض گیربکس آسانسور چقدر است؟ هزینه تعمیر آسانسور به چه چیزی بستگی دارد؟ این ها سوالاتی است که در این مقاله می خواهیم به آن بپردازیم.

آسانسور یکی از مهم ترین بخش های هر ساختمان محسوب می شود که یک روز خراب شدنش می توانند ساکنین را به زحمت بیاندازد. از این رو باید سریعا در صورت مشاهده اشکال با یک مرکز تعمیر آسانسور مانا تماس بگیرید.

شرکت تعمیر و نگهداری آسانسور غرب تهران

حالا بیش از هرچیزی شما را با گیربکس آسانسور آشنا می کنیم. می توان گفت که قلب و مرکز اصلی یک آسانسور، موتور گیربکس یا نیروی محرکه آن است که خود از چهار بخش زیر تشکیل می شود:

  • موتور الکتریکی
  • گیربکس هزینه تعمیر گیربکس آسانسور
  • فلکه گیربکس
  • ترمز الکتریکی

به طور کلی وظیفه گیربکس، تبدیل سرعت بالا که توسط موتور ب شافت ورودی اعمال شده و به سرعت پایین که از شافت خروجی به فلکه گیربکس منتقل می شود، است. به طوریکه یک گیربکس مناسب می تواند اتاق آسانسور را از طریق سیم بکسل ها، با سرعت مشخصی به حرکت درآورد.

البته شافت ورودی در گیربکس قادر است توسط موتور در جهت حرکت عقربه های ساعت و یا خلاف آن بچرخد که باعث به حرکت در آمدن اتاق آسانسور توسط سیم بکسل به سمت بالا یا پایین شود. هزینه تعمیر گیربکس آسانسور

گیربکس ماشینی است که برای انتقال توان مکانیکی از یک منبع تولید توان به یک مصرف کننده و هچنین برآورده ساختن گشتاور و سرعت دورانی مورد نیاز مصرف کننده به کار می رود. گیربکس درواقع یک واسطه بین منبع توان و مصرف کننده توان است که بین منبع توان و مصرف کننده توان یک انعطاف پذیری بر قرار می کند.

به دلیل هماهنگ بودن گشتاور و سرعت دورانی منبع تولید توان با مصرف کننده نیاز به ماشینی که بتواند این هماهنگی را به صورت یک واسطه برقرار کند امر مهم به نظر می رسد دستگاهی که این خواسته را می تواند تامین کند کیربگس نام دارد.

منبع تولید توان اهمیت ندارد که با چه نوع سوخت یا منابع انرژی توان را تولید می کند بلکه این اهمیت دارد که در شفت ورودی به گیربکس توان تولید شده را به صورت گشتاور به گیر بکس منتقل کند دستگاه هایی که می توانند توان مورد نیاز گیربکس را تامین کنند شامل:

موتورمای الکتریکی – موتورهای دیزل – موتورهای بنزینی – موتورمای گاز سوز- توربین های بخار – توربین های گازی – توربین های آبی – توربین های بادی – موتورهای جت – و منابع تولید توانی که انرژی خود را از خورشید تامین می کنند می باشند. هزینه تعمیر گیربکس آسانسور

مصرف کننده می تواند هرنوع ماشینی باشد فقط کافی است که مصرف کننده بتواند توان خروجی از گیربکس را به صورت گشتاور دریافت کند.

به عنوان مثال می توان به این موارد اشاره کرد: خودرو – پمپ – هلیکوپتر – هواپیما – کشتی – ماشین تراش و…

در دستگاه هایی که برای آن ها تنوع سرعت اهمیت ندارد بلکه افزایش سرعت وگاهش گشتاور یا کاهش سرعت و افزایش گشتاور اهمیت دارد از گیربکسی که بتواند این کاهش یا افزایش گشتاور را در یک مرحله یا چند مرحله انجام دهد استفاده می شود، این نوع از گیربکس ها گیربکس به نام تک سرعته شناخته می شوند مثلا گیربکسی که در بعضی از انواع آسانسور کاربرد دارد.